2009. március 11., szerda

A napokban egy olyan telepünkre mentem dolgozni ahol még nem voltam idáig. A táj megint más, de ezúttal is nagyon szép. Szerencsénkre pont ebédidő volt mire végeztünk és indultunk volna vissza a társaság másik részének segíteni, útba ejthettünk egy szép beach-et. Nem tudom magyarul mi lehetne a neve, mert hogy nem strand azt a képekből és a "tömegből" láthatjátok... Most hogy töltöm fel a képeket, látom hogy a képekből mégse látjátok. A lényeg hogy van ugyan egy füves rész, de a vízbe bemenni nem lehet sehol, merő egy szikla, és egyébként nem is akar senki bemenni. Azt hogy szörf, meg strandröplabda, áhh felejtős... Lemennek dumálgatnak sör, pakalolo... legalábbis napközben.
Mindenesetre itt ebédeltünk, ami kb a hét ötlete volt... :-)
Hazaérve még a kanárikat is le tudtam fotózni. Igazán jó nap volt...
Na másnap egyszer csak elkezd a rádió sípolni. Jót röhögünk hogy min az már, mire az egyik srác mondja hogy ez a Hawaii vészjelzés, hogy valami természeti csapás van... Hmm
Mindjárt arra gondoltunk hogy Pele begorombult, végtére is nem mutattunk be semmi áldozatot meg ilyesmi, de másnap kiderült, hogy csak földrengés volt valahol a sziget körül, és nincs cunami veszély. A vészjelzés meg Hilo-nak szólt (egy nagyváros a sziget másik végében), mert sok eső esett... és az veszélyes is lehet, nemúgy a földrengés meg hasonlók, amiből mellesleg semmit nem éreztünk, mert ahoz már hozzászoktak a helyiek... :-)